Bescherm uw bedrijf met de best mogelijke oplossing.

Een naadloze beveiliging opzetten.

Kristall IT, Jean-Luc Van Haelst

 

Tegenwoordig is het hebben van de beste netwerkbeveiliging van cruciaal belang. Het runnen van een bedrijf is al uitdagend genoeg zonder dat je ook nog eens moet bezig zijn met de steeds veranderende technologie-eisen als gevolg van mobiliteit, Bring Your Own Device, cloud-acceptatie en het steeds geavanceerdere bedreigingslandschap.

Fortinet's visie is een beveiligingssysteem gebaseerd op de beste firewall oplossingenvoor de KMO's, geïntegreerd met extra componenten waar nodig. Dit systeem beschermt uw hele bedrijf en vereenvoudigt uw infrastructuur. Zijn grote doeltreffendheid en geautomatiseerde werking zorgen ervoor dat u zich kunt concentreren op het laten groeien van uw bedrijf, in plaats van het beheren van uw IT omgeving.Odoo afbeelding en tekstblok

Fortigate UTM oplossingen

Dit zijn compacte, kosteneffectieve, alles-in-één firewall oplossing voor KMO bedrijven. Ze worden aangedreven door speciale beveiligingsprocessen (in plaats van algemene doeleinden) en leveren een high-performance firewall van de nieuwste generatie, web- en e-mailfiltering, preventie van gegevensverlies en ze zijn eenvoudiger te beheren via één enkele console. Bovendien kunt u uw netwerkbehoeften oplossen met uitgebreide routerings-, switching-, Wi-Fi-, LAN- en WAN-mogelijkheden.

 

Odoo Members 

Cloud management

Krachtig centraal beheer van in de cloud vereenvoudigt de initiële installatie en het periodieke beheer. Informatieve dashboardweergaven bieden een snel inzicht in de operationele status van het systeem en de geconsolideerde logboeken geven desgewenst een historisch overzicht. Al deze zichtbaarheid en controle kan cloud-gebaseerd zijn, zonder dat er in de loop van tijd hardware moet worden geplaatst of onderhouden.


Odoo afbeelding en tekstblok

Veilige communicatie

Naarmate uw bedrijf groeit en u meer technologie inzet, zullen uw beveiligingsbehoeften toenemen. Fortinet biedt u de breedste verzameling componenten voor het tot stand brengen en beveiligen van uw bedrijfscommunicatie. Zo bieden we een antwoord op alle mogelijke aanvallen van buitenaf op uw netwerk.

 

Vertel mij meer over de Fortinet UTM oplossingen

  Maak van uw bedrijf een veilige werkplek. 

Delen  

Bedrijfsnaam*
Send