F-Secure Live Security

Wees op al het mogelijke voorbereid

Kristall IT, Jean-Luc Van Haelst

De geavanceerde technologie van F-Secure combineert de kracht van machine learning met de menselijke expertise van de professionals van zijn internationaal gerespecteerde Security Labs. We noemen deze unieke beveiligingsaanpak Live Security.

Er is een combinatie van menselijke expertise en voortdurend verbeterde technologie nodig om cyberbedreigingen te kunnen voorspellen, voorkomen en detecteren en effectieve tegenmaatregelen te nemen. Het integrale aanbod aan cybersecurity-oplossingen van F-Secure stelt u in staat om in alle beveiligingsbehoeften van uw organisatie te voorzien. De combinatie van onze uitgebreide kennis, slimme software en geavanceerde kunstmatige intelligentie houdt u veilig.

U kunt altijd en overal worden aangevallen. Het aantal bedreigingen en de ernst daarvan groeien exponentieel, en hackers staan niet stil.
Maar wees gerust: F-Secure doet dat evenmin.

Voor een moderne en goede bescherming zijn deze 3 volgende stappen een absolute must:

Voorspellen:

De oplossingen van F-Secure scannen op kwetsbaarheden om u een uitgebreid overzicht te bieden van het volledige aanvalsoppervlak van uw organisatie. Veel bedreigingen worden daarbij automatisch verholpen. Zo houdt u meer tijd over om cruciale kwetsbaarheden op tijd te detecteren en verhelpen.

Voorkomen:

De oplossingen voor endpoint bescherming van F-Secure maken gebruik van de laatste technologie, heuristische analyse en geavanceerde algoritmen voor machine learning om al uw apparaten veilig te houden.

Detecteren & reageren:

De detectie- en responsoplossingen van F-Secure bewaken uw IT-omgeving 24 uur per dag. Dit wordt aangevuld met praktisch inzetbare aanbevelingen van onze experts, zodat u effectief op bedreigingen kunt reageren.

Nu ook mogelijk om uw huidig lopende contact over te nemen!
Vraag ernaar bij onze specialisten!

Delen  

Bedrijfsnaam*
*
*
*
*
*
Graag meer informatie over de mogelijkheden van F-Secure