Kristall I.T. - IT Infrastructuur

1ste pijler waarop Kristall I.T.  zich focust

Kristall IT, Jean-Luc Van Haelst

Je IT infrastructuur is de basis voor de digitalisering van je bedrijf. Maar hoe weet je nu of je met de juiste technologie werkt? Want technologie is namelijk iets wat enorm hard evolueert tegenwoordig.

En je wilt ook niet vernieuwen om te vernieuwen, er moet altijd gekeken worden naar de vereisten die nodig zijn om je bedrijf ten volle te laten functioneren. Uiteraard ook zonder daarbij het budget uit het oog te verliezen.

Daarvoor heb je een IT partner nodig die je hierbij helpt, je op de hoogte houdt van de nieuwe tendensen en die kan fungeren als klankbord voor jou als zaakvoerder en/of IT verantwoordelijke.

 

Dankzij onze jarenlange ervaring kan Kristall I.T. je hierbij helpen. Wij zijn namelijk bekend met de uitdagingen die je tegenkomt in je bedrijf en natuurlijk volgen we de technologische evolutie op de voet. Zo zijn we volledig in staat om vanuit jouw behoeften de juiste oplossingen voor te stellen.

Hierbij doen we beroep op bewezen technologie zodat wij en jij de zekerheid hebben dat de optimale werking van je bedrijf gewaarborgd is en blijft.

 

Uiteraard zorgen we voor de volledige levering van de nodige materialen, installatie van deze materialen in jouw bedrijf en zorgen we ook voor de volledige migratie van de oude situatie naar de nieuwe situatie.

 

Later gaan we dieper ingaan op de voordelen van mogelijke technologische oplossing voor je bedrijf, zoals:

        - Client oplossingen (laptop, desktop, thin client, tablet, …)
        - Hyper converged of de klassieke converged oplossingen
        - Virtuele en/of fysieke servers
        - Verschillende soorten data opslag
        - Back-up oplossingen
        - Netwerk en netwerk security oplossingen
        - Netwerk patching (geen kabelspaghetti’s meer)
        - …

Delen

Contacteer onze sales afdeling voor meer info!