Kristall I.T. - Managed Services

3de Pijler waarop Kristall I.T. zich focust

Kristall IT, Jean-Luc Van Haelst

Met onze business unit Managed Services willen we een volledig maatwerk leveren, volledig afgestemd op jouw bedrijfsbehoeften. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat er geen 2 klanten gelijk zijn aan elkaar, er liggen altijd wel verschillen in de verwachtingen die je hebt als onderneming, of er worden andere accenten gelegd op de manier van werken, …

Het is onze ervaring dat in veel bedrijven de IT afdeling of IT infrastructuur nog steeds wordt gezien als een noodzakelijk kwaad, als iets wat je nodig hebt om te kunnen werken. Terwijl wij van mening zijn dat de IT infrastructuur een middel kan zijn om je bedrijf vlotter te laten werken, om sneller te groeien. En het is onze doelstelling om hieraan mee te werken.

 

Wat kan je verwachten van onze managed services oplossingen?

Aangezien IT voor de meeste bedrijven geen kernactiviteit is, kan je je IT uitbesteden aan Kristall I.T.  Wij zijn wel dagdagelijks bezig met IT, met het opvolgen en testen van nieuwe technologie, met het onderhouden van bestaande IT infrastructuren, het implementeren van nieuwe IT infrastructuren en het overstappen van een bestaande omgeving naar een nieuwe omgeving.

En doordat je je IT uitbesteedt aan ons, kan jij je weer bezig houden met het uitbouwen van je eigen bedrijf, kan je je weer focussen op je eigen taken, omdat je weet dat je IT volledig en proactief wordt opgevolgd door ons.

 

Door onze proactieve manier van werken worden mogelijke problemen opgelost voor ze effectief een probleem worden. Zo ga je van een reactieve service naar een proactieve service waardoor je medewerkers veel minder last hebben van systemen die niet werken en zullen ze dus productiever worden. Dit komt dan weer ten goede aan de werksfeer en aan je bedrijfsomzet.

 

Later gaan we dieper ingaan op de mogelijkheden die we kunnen aanbieden vanuit onze managed services, zoals:
        - Servicedesk integratie en/of bereikbaarheid
        - Werking van onze “Kristall I.T. cellen-structuur” voor een optimale klantenbeleving en -ondersteuning
        - Verschillende cloud mogelijkheden (private, hybrid en public)
        - Beveiliging van je gegevens (denk aan de GDPR richtlijnen)
        - Virtuele server infrastructuur
        - Virtuele desktop mogelijkheden
        - Inhuren van tijdelijk IT personeel
        - Externe backup mogelijkheden
        - …

Delen

Contacteer onze sales afdeling voor meer info!