Kwetsbaarheden in uw netwerk blootleggen

En hoe je deze kwetsbaarheden kan aanpakken.

Kristall IT, Jean-Luc Van Haelst

Iedereen heeft de mond vol van netwerk beveiliging en het beschermen van de endpoints in het bedrijf. Maar niemand rept een woord over een mogelijke oplossing hiervoor of een manier van werken om de effectieve kwetsbare punten in jouw bedrijf aan te tonen en te verhelpen.

Wij hebben hier wel een pasklaar antwoord op, en dat zou ik hieronder even willen toelichten.
Hoe gaat Kristall IT hierin te werk?

Odoo afbeelding en tekstblok

F-Secure Radar Security Center

F-Secure Radar Security Center is uw dashboard voor alle rapportages, kwetsbaarheidsbeheer, en incident oplossingen; hier kan je alle veiligheids issues controleren, toewijzen, opvolgen en beheren.
Stroomlijn uw workflows, automatiseer de scans en lever gedetailleerde standaard rapporten of volledig op maat gemaakte rapporten voor een duidelijk overzicht en duidelijke rapportage. 

Discovery scan

Snelle netwerk-host detectie en asynchrone poortscanning helpt u bij het identificeren van de toestellen voor het scannen van beveiligingslekken en het monitoren van netwerkwijzigingen. Discovery Scan ondersteunt service- en OS-detectie en past de scansnelheid aan de netwerkcapaciteit aan.

Odoo afbeelding en tekstblok
Odoo afbeelding en tekstblok

System scan

System scan helpt bij het identificeren van openbaar bekende beveiligingsproblemen, configuratiefouten, onjuist patch beheer, nalatigheden bij installaties en meer.
System Scan controleert elk netwerkapparaat dat een IP adres heeft, levert een hoge nauwkeurigheid met lage fout positieven en negatieven.

Web scan

Web scan detecteert beveiligingslekken in commerciële en op maat gemaakte webtoepassingen. Het test op tal van kwetsbaarheden, waaronder de OWASP Top 10. Web Scan is schaalbaar, waardoor het scannen van onbeperkte webtoepassingen mogelijk is.

 

Odoo afbeelding en tekstblok

 Aan de hand van dit rapport kan er gewerkt worden aan de mogelijke veiligheidslekken in jouw bedrijf. Dus geen gegoochel met algemene info of statistieken, maar wel concrete info over de situatie in jouw bedrijf en wat er nodig is om dit volledig veilig te maken.

Vraag nu uw veiligheidsscan en diagnose aan.

Bezorg ons uw gegevens en wij contacteren u voor het vervolg. 

Delen  

Bedrijfsnaam*
Send