Waarom zou uw bedrijf een Fortinet Sandbox bescherming moeten hebben?

Wat is een Fortinet Sandbox oplossing?

Kristall IT, Jean-Luc Van Haelst

      Met het toenemende volume en de complexiteit van cyberaanvallen, vergt het slechts één bedreiging/virus om door de beveiliging te glippen om een datalek te veroorzaken. CISO's (Chief Information Security Officers) hebben sandboxing aangenomen als een essentieel onderdeel van hun beveiligingsstrategieën om nog onbekende bedreigingen te helpen bestrijden.

      Hoewel er meer en meer aanvalstargets zijn binnen een bedrijf door de opkomst van IoT en cloud-gebaseerde services, drijft een voortdurend tekort aan cybersecurity talent, organisaties ertoe om sandboxing te integreren met meer controle mogelijkheden en een hoge mate van automatisering.

      De FortiSandbox oplossing houdt het volgende in:

           * Kritieke bescherming tegen geavanceerde en opkomende bedreigingen

           * Brede integratie met Fortinet en externe beveiligingsoplossingen om het dynamische aanvalsoppervlak van een organisatie te helpen beschermen

           * Geautomatiseerd delen van bedreigingsinformatie in realtime om aanvallen vroeg in de cyclus te verstoren zonder menselijke tussenkomst

            * Flexibele vormen van bescherming (hardware oplossong, virtuele oplossing of een cloud oplossing) om de verschillende industrievereisten te ondersteunen.


      Odoo afbeelding en tekstblok
      Odoo afbeelding en tekstblok

      Wil je weten welke oplossing geschikt is voor jouw specifieke situatie?

      Neem dan vandaag nog contact op met onze specialisten!

      Delen

      Bedrijfsnaam *
      Send