Odoo afbeelding en tekstblok

Fujitsu tablets

Met een lange geschiedenis op pc's en computers en 25 jaar ervaring in tablets, is Fujitsu continu bezig met het innoveren van tablets die zijn gebouwd voor de onderneming maar die zijn ontworpen voor de gebruiker. Een volledig assortiment tablets stelt mensen in staat om altijd en overal hun volledige potentieel te bereiken, op het apparaat dat perfect past bij de gebruikersrol en vereisten. Alhoewel zakelijke beveiliging zorgt voor gegevensbescherming en beheerbaarheid.
Fujitsu-tablets zijn gemaakt voor een breed scala van gebruikssituaties, van kantoor tot industrie en alle verticale markten. Afhankelijk van individuele behoeften en bedrijfsvereisten biedt Fujitsu een variëteit aan verschillende tabletvormen, tabletprestatieklassen en tabletconcepten op 2 in 1 apparaten en gespecialiseerde tablets, aangevuld met een breed portfolio accessoires om de gebruikerservaring op tablets te individualiseren. 

Meer info


Fujitsu laptops

Het uitgebreide laptop assortiment van Fujitsu helpt u te voldoen aan de eisen van deze tijd. De laptops bieden de hoogste betrouwbaarheid, beveiliging en gebruiksgemak. 

Bent u op zoek naar een hoogwaardige en betrouwbare notebook of Ultrabook ™ om u in staat te stellen te werken wanneer en waar u maar wilt? De Fujitsu Lifebook portfolio ondersteunt uw bedrijf met instap toestellen en krachtige individuele oplossingen. Uitgebreide configuratie-opties voor elke notebook bieden een ultieme flexibiliteit. Elke Fujitsu laptop levert de hoogste betrouwbaarheid, aangedreven door een unieke combinatie van Duitse precisie-ontwikkeling en Japanse kwaliteit, ondersteund door 30 jaar ervaring. Kies en configureer uw notebook voor uw zakelijke computerbehoeften en profiteer van unieke functies en oplossingen.

Meer info  

Odoo afbeelding en tekstblok

Odoo afbeelding en tekstblok

Fujitsu desktops

Fujitsu presenteert een reeks pc's die worden gekenmerkt door hoge ergonomische normen, geavanceerde productconcepten en de beste waarde voor uw geld.

De Fujitsu Esprimo familie biedt u een compleet assortiment van volledig functionele en sterk uitbreidbare pc's waarop u kunt vertrouwen om de kantoortoepassingen van vandaag en morgen te gebruiken. De beste Fujitsu ontwikkeling en uitstekende productiekwaliteit garanderen superieure betrouwbaarheid. Voedingen met stroomefficiëntie van wereldklasse om uw energierekening te verlagen en uw ecologische voetafdruk te verkleinen

Apparaten met een tot 94% efficiënte voedingstechnologie verlagen de energiekosten zelfs tot 40% in vergelijking met een 4 jaar oude pc. Met individuele configuratieopties en de unieke DeskView Load-pre-installatieoplossing, helpen de Fujitsu Esprimo pc's u de implementatiekosten te verlagen en elk systeem flexibel te beheren voor de komende jaren.

Meer info


Fujitsu Workstations

Fujitsu Celsius werkstations zijn geavanceerde computers voor professionele toepassingen. Ze zijn zeer uitbreidbaar met lange productlevenscycli en een zeer laag geluidsniveau. Ontwikkeld en gebouwd in Duitsland en Japan, ondersteunen Celsius werkstations creativiteit, simulatie, berekening en visualisatie op het hoogste professionele niveau.

Dankzij de end-to-end mogelijkheden van ontwerp en ontwikkeling tot productie, hebben Celsius werkstations een grote reputatie opgebouwd als fluisterstil, met ingenieus thermisch beheer en koeling en met het behalen van toonaangevende benchmarkresultaten. Alle mobiele, desktop- en rackwerkstations zijn geoptimaliseerd voor gebruik met een groot aantal toonaangevende werkstationtoepassingen, zoals Autodesk, Dassault Systèmes, Siemens PLM of PTC. Bovendien ondersteunt Fujitsu's unieke aanpassingsportfolio "made4you" de hoogste flexibiliteit om te voldoen aan individuele behoeften zoals BIOS- en firmware bevriezingen, bulkverpakking of individueel logo printen, laseren en labelen.

Meer info  

Odoo afbeelding en tekstblok

Odoo afbeelding en tekstblok

Fujitsu Thin Clients

Individueel, betrouwbaar, efficiënt en eenvoudig: Fujitsu biedt het ideale platform om uw desktopapparaten aan te passen aan uw zakelijke behoeften.

Futro Thin Clients zijn geoptimaliseerd voor server-based computing (SBC), Virtual Desktop Infrastructures (VDI) en cloud-gebaseerde applicatiescenario's. Al onze thin clients zijn ontworpen om de prestaties, beveiliging en beheerbaarheid te garanderen die u in staat stellen om kosten te besparen en uw IT-activiteiten te versnellen vanuit een eenvoudig oogpunt vanwege de gecentraliseerde administratie. Futro Thin Clients dragen ook bij aan een lagere TCO vanwege de lange levensduur van het product in vergelijking met standaard pc's. Een kleine voetafdruk in combinatie met een ontwerp met minder ventilatoren zorgt voor een stille werking en ergonomie voor maximaal gebruikerscomfort.

Meer info  


Fujitsu Virtual Reality

Virtual Reality als hulpmiddel voor ontwerp, engineering, architectuur en productie bestaat al tientallen jaren. Maar het is pas nu dat deze opwindende technologie zal exploderen.

Klaar voor een volledig meeslepende, realtime VR-ervaring?

VR werd niet alleen krachtiger, maar de technologie werd ook betaalbaar. Het is niet langer het domein van grote auto- en luchtvaartbedrijven. Zelfs kleine architecturale projecten kunnen nu aan bod komen.

Wij zijn van mening dat VR elke sector zal raken, van de automobielindustrie, ruimtevaart, architectuur, productie, media en entertainment tot gezondheidszorg. De acceptatie in het zakelijke segment is net zo belangrijk als aan de consumentenzijde en de drijfveer is de vraag naar een volledig meeslepende, realtime VR-ervaring.

Meer info  

Odoo afbeelding en tekstblok