Odoo afbeelding en tekstblok

Het Patchbox ® Plus+ patchkabel systeem:

Het vervangt conventioneel kabelbeheer en patchkabels volledig met een alles-in-één oplossing. De Patchbox® Plus + is het state-of-the-art kabelbeheersysteem; snel en netjes.

De Patchbox® Plus + met zijn intrekbare kabels, geeft de gebruiker precies de benodigde kabellengte. Geen overdadig lange kabels, waardoor een kast vol kabelspaghetti ontstaat.

De installatietijd is drastisch verminderd en dankzij de overzichtelijke setup, kan er zelfs telefonische support gegeven worden waardoor de kosten verder worden verlaagd.


Supersnel

 8x sneller geïnstalleerd
  10x sneller in onderhoud

100% Fluke getest    

Elke kabel is getest volgens de ISO normen.
Beschikbaar als Cat6 UTP/STP en glasvezel OS2/OM4

Perfecte lengte

Intrekbare kabels voorkomen een kabelkluwen.


Een gepatenteerde oplossing tegen een kabelkluwen.

Het systeem uitgelegd

Het Patchbox® Plus + systeem bestaat uit maximaal 24 cassettes, een 1U metalen frame dat de cassettes en het door ons inbegrepen kabelbeheer bevat - de Patchcatch ™. In de cassettes zit een katrolsysteem dat de onnodige kabellengte terugtrekt en opbergt tot het nodig is - zodat u altijd een patchkabel met de perfecte lengte krijgt.

Dat is wat wij "Perfect Patching" noemen!  

Onze cassettes bevatten een verscheidenheid aan verschillende patchkabels, van Cat. 6 (UTP / STP) met een maximale snelheid van 10 Gbit, tot een glasvezel kabel in multi-modus of enkele modus (OS2 / OM4). Onze 100% geteste Cat.6 patchkabels zijn beschikbaar in verschillende kleuren, dus het is heel gemakkelijk voor u om de verschillende services op uw netwerk te differentiëren (vb. telefonie = zwarte kabel, client connecties = groene kabel, server connecties = gele kabel, ...)
U kunt zelfs een Patchbox® Plus + naar eigen wens aanpassen met onze configurator en verschillende gekleurde kabels combineren in één Patchbox® Plus +.
 

Odoo afbeelding en tekstblok

Voor meer informatie of een demo, kan je steeds contact opnemen met onze vertegenwoordigers.