Routers

Odoo afbeelding en tekstblok

Fortinet Routers

 FortiGate Next-Generation Firewall omvat:   

 • Beveiliging op meerdere niveaus voor een uitgebreide bescherming tegen geavanceerde dreigingen en de preventie van elk zwak punt in het netwerk dat zou kunnen worden uitgebuit.

 •  Innovatieve veiligheid processor (SPU) technologie voor hoge prestaties van de

  veiligheidsdiensten in de applicatielaag  (NGFW, SSL-inspectie, en bescherming tegen bedreigingen)

 • De snelst mogelijke SSL controle motor die helpt om je te beschermen tegen malware die zich verbergt in gecodeerd verkeer.

 • Onafhankelijke validatie door derden om de superieure effectiviteit en de beste prijsprestaties te tonen


ZTE Routers

Core routers:

Ontworpen voor kernknooppunten van het internet, knooppunten P van backbone-netwerken, en kernuitgangsknooppunten van grote netwerken, ZTE-core routers voldoen aan de eisen van de nieuwe generatie Internet voor bandbreedte prestaties, kwaliteit van de dienstverlening en servicecapaciteit, en zijn een ideale keuze voor het opbouwen van uw gewenste hoogwaardige netwerken.

Aggregation routers:

ZTE aggregatie routers, die de functies van routing, switching, draadloos, beveiliging, VPN en breedband toegang integreren, zijn van toepassing op de uitgang gateway en hoofdkantoor / bijkantoor voor bedrijfsnetwerken, kern / aggregatie / toegang voor longitudinale netwerken, netwerk gateways voor mobiele kantoornetwerken en geïntegreerde zakelijke dienstcentra voor bedrijven.

Access routers:

ZTE -access routers, die de functies van routing, switching, VPN en NAT integreren, bieden gediversifieerde integratieoplossingen voor kleine en middelgrote bedrijven, vestigingen van grote ondernemingen, veldkantoren, mobiele kantoorgebruikers, internetcafes, campusnetwerken en privé-netwerken, enz.

Meer info


Odoo afbeelding en tekstblok

Microtik

Cloud core router:

Cloud Core Router is een industriële router met de meest verfijnde multicore Tilera CPU, verkrijgbaar in 9, 16, 36 en 72 kernversies! Ongekende kracht en onverslaanbare prestaties - dit is ons nieuwe vlaggenschip apparaat. Als u veel miljoenen pakketten per seconde nodig hebt - is de Cloud Core Router 1072 met 72 kernen uw beste keuze - tot 120 miljoen PPS is mogelijk.

Ethernet router:

MikroTik is een router software- en hardwarefabrikant, die de meest gebruikersvriendelijke, up-to-date routing en netwerk management oplossingen biedt. Onze producten worden gebruikt door internetleveranciers, individuele gebruikers en bedrijven voor het opbouwen van data-infrastructuren over de hele wereld.

Meer info


Switching

Odoo afbeelding en tekstblok

Datacenter switchen

Hoge prestaties leverende switchen met datacenter capaciteiten 

 • Uitstekende doorvoer, veerkracht en schaalbaarheid

 • Single-pane-of-glass management door middel van een snelle integratie met FortiGate met FortiLink

Ethernet Lan switchen

FortiSwitch: Eenvoudig, veilig, schaalbare Unified Access Layer Ethernet switchen

 • Uitstekende netwerkbeveiliging, prestaties en beheersbaarheid
 • Single-pane-of-glass management door middel van een snelle integratie met FortiGate met FortiLink

Meer info


ZTE switchen

Data Center Switchen

ZTE biedt hoge capaciteit, snelle, betrouwbare en energiebesparende switchen aan voor gebruikers om toekomstgerichte en intelligente datacenters te bouwen.

SMB Switchen

ZTE biedt een reeks slimme switchen van FE naar GE aan voor gebruikers om handige , hoge prestaties leverende, betaalbare, betrouwbare en slimme SMB-netwerken te bouwen.

Meer info

Odoo afbeelding en tekstblok

Odoo afbeelding en tekstblok

Brocade switchen

Datacenter Switchen

Brocade datacenter SLX en VDX switchen maken gebruik van de cross-domain workflow mogelijkheden van Brocade Workflow Composer om optimaal te kunnen presteren in de uitgebreide netwerkautomatisering die is geïntegreerd met andere IT-services gereedschapsketens. Ondersteuning van een flexibele Brocade IP opzet en Brocade VCS-opzet leveren belangrijke schaalbare functies die voldoen aan de eisen van de gevirtualiseerde en cloud-multi-vendor-omgevingen van vandaag.

Campus Netwerk Switchen

Ruckus Campus Fabric Technology voor ICX switchen biedt flexibele schaalbaarheid, vereenvoudigd beheer en lage TCO. Schaal poorten en diensten eenvoudig, campuswijd, wanneer gebruikersapplicaties en apparaten groeien. Premium-switchen delen geavanceerde diensten met instap-switchen, met een gecentraliseerd beheer. En geniet van ondersteuning voor open standaarden die multi-vendor samenwerking, SDN-adoptie en investeringsbescherming biedt.

Meer info


Wireless

Odoo afbeelding en tekstblok

Fortinet

Secure Wifi  

Grote campussen, gedistribueerde ondernemingen en kleine bedrijven hebben allemaal diverse WLAN architectuurbehoeften, maar ook een gemeenschappelijke vereiste voor beveiliging. Daarom biedt Fortinet een volledige suite van WLAN-producten die zijn ontworpen om de unieke eisen van elke organisatie aan te pakken.

Fortinet biedt oplossingen voor installaties ter plaatse, voor cloud management en zelfs voor de meest uitgebreide groep AP's; zelfs voor AP's met geïntegreerde firewall mogelijkheden.

Fortinet's Wi-Fi-diensten breiden de Fortinet Security Fabric uit tot aan de rand van het netwerk.

Fortinet Secure Wi-Fi omvat:

 • Single-pane-of-glass management voor draadloos, bedraad en beveiligingsbeleid
 • Zero-touch implementatie - geen vereiste voor onsite tech support
 • Marktbepalende klanten analyse en klanten betrokkenheids tools voor retailers

 • Eenvoud van de cloud met geïntegreerde UTM service in de Access Points (FortiAP S-series)

Meer info


Ubiquiti Wireless  

UniFi is een revolutionair WiFi-systeem dat de performance van de carrierklasse combineert met een onbeperkte schaalbaarheid, revolutionaire pricing en een virtuele managementcontroller.

Meer info

Odoo afbeelding en tekstblok

Odoo afbeelding en tekstblok

Mikrotik Wireless Oplossingen

Wij bieden de volledige oplossing voor uw draadloze connectiviteitsbehoeften - beginnend met uw thuisnetwerk en gaande tot het ISP-centrum. Bekijk onze nieuwe video over de beschikbare mogelijkheden.

Meer info