Antivirus & Anti-spam & anti-cyber attacks

Odoo afbeelding en tekstblok

Live Security

Een holistische aanpak van cybersecurity:

Cybersecurity draait om het voorspellen en voorkomen van beveiligingsincidenten, het detecteren van bedreigingen en het treffen van intelligente tegenmaatregelen om deze te neutraliseren.

Dat vraagt om een combinatie van menselijke expertise en schaalbare software.
U kunt uw cybersecurity namelijk niet verbeteren zonder de hulp van de knapste koppen op beveiligingsgebied. En u kunt de kennis van deze experts niet op bedrijfsbrede schaal toepassen zonder de inzet van slimme software.

Onze Live Security-aanpak combineert geavanceerde technologie met de laatste inzichten die onze experts hebben opgedaan tijdens onderzoek in het veld. Hierdoor zijn we in staat om uw beveiligingsmechanismen voortdurend te optimaliseren binnen vier kerndimensies: voorspellen, voorkomen, detecteren en reageren.

Meer infoFirewall

Odoo afbeelding en tekstblok

Next-Generation Firewall

Cybercriminelen blijven geautomatiseerde en geavanceerde aanvallen tegen organisaties uitvoeren, waardoor de funderingen van de cloud en digitale transformatie, die cruciaal is voor efficiënte bedrijfsactiviteiten, wordt bedreigd. Onze bekroonde FortiGate next-generation firewalls (NGFW's) bieden hoge prestaties, meerlaagse gevalideerde beveiliging en granulaire zichtbaarheid voor end-to-end-bescherming in het gehele bedrijfsnetwerk. Onze speciaal gebouwde beveiligingsprocessors (SPU's) leveren schaalbare prestaties en ultralage wachttijden voor geavanceerde beveiligingsmogelijkheden. Onze beveiligingsdiensten van FortiGuard Labs bieden voortdurende updates van dreigingsinformatie en geautomatiseerde beperking om organisaties te beschermen tegen geavanceerde cyberaanvallen. FortiGate NGFW's verminderen de complexiteit en verlagen de total cost of ownership samen met ondersteuning van schaalbare implementaties aan de rand van het netwerk, datacenter, interne segmenten en gedistribueerde vestigingen. FortiGates vormen de kern van de Fortinet Security Fabric en verdedigen tegen bekende en onbekende aanvallen om netwerkbeveiliging over het hele aanvalsoppervlak te bieden.

Meer infoFujitsu HANDPALM BEVEILIGING

Odoo afbeelding en tekstblok

Wat is Palm Vein-verificatie?
Van beveiligingssystemen voor het gemiddelde gezinshuis tot bescherming van persoonlijke informatie, antidiefstal apparatuur voor auto's en andere voertuigen, en wereldwijde antiterreursystemen. Relatief veilige en weinig risicovolle beveiligingssystemen worden gezocht op een groot aantal verschillende gebieden. Biometrie (biologische identificatie), die in staat is om een ​​individu met een hoge mate van nauwkeurigheid te identificeren door gebruik te maken van de biologische kenmerken van het menselijk lichaam, wordt momenteel beschouwd als het meest betrouwbare middel voor persoonlijke identificatie. Binnen dit veld heeft 'aderverificatie', waarbij beeldherkenning en optische technologie worden gebruikt om het normaal onzichtbare aderpatroon van de handpalm, de achterkant van de hand, vingers, enz. te scannen. De eigenschappen ervan zijn zeer accuraat en zeer goed bestand tegen vervalsing, nabootsing en andere oneerlijke acties. De wereldwijd eerste "contactloze aderverificatie"  technologie, ontwikkeld door Fujitsu, biedt nog meer veiligheid en gebruiksgemak terwijl eerdere problemen worden overwonnen.
Meer info