Odoo afbeelding en tekstblok

Fujitsu Primergy Rack Servers

Fujitsu Primergy RX rack servers zijn veelzijdige rack-geoptimaliseerde servers die de beste prestaties en energie-efficiëntie in de markt leveren, en vormen dus de "standaard" in elk datacenter.
Met de Primergy RX servers heeft Fujitsu reeds meer dan 20 jaar ontwikkelings- en productie ervaring waardoor er met deze servers extreem lage storingspercentages worden genoteerd, vér onder het marktgemiddelde. Dit resulteert in een uitstekende systeem beschikbaarheid.

Klik hier voor meer info.


Fujitsu Primergy Blade Servers

Fujitsu Primergy BX Blade servers zijn het perfect platform om een "converged"infrastructuur te bouwen die ontworpen is om IT-kosten, tijd en inspanningen te verminderen.
Primergy Blade servers maken gebruik van een modulaire architectuur en bevatten naast de computerkracht, ook alle benodigde infrastructuur- en netwerkcomponenten, opslagcapaciteit en beheermodules, die bedrijven helpen om hun IT infrastructuur te vereenvoudigen, aanzienlijke kostenbesparingen te verwezenlijken en de flexibiliteit te vergroten.

Klik hier voor meer info.  

Odoo afbeelding en tekstblok

Odoo afbeelding en tekstblok

Fujitsu Primergy Toren Servers 

Perfect voor de KMO markt, zijn de Fujitsu Primergy TX toren servers, robuuste en kostenefficiënte servers. Bovendien worden ze gekenmerkt door eenvoudige IT-operaties, laag stroomverbruik en stille werking, zodat ze door niet-technisch getraind personeel kunnen worden beheerd en in standaard kantooromgevingen kunnen worden gebruikt.
Overigens: Bijna alle Primergy TX-servers kunnen in een rack worden gemonteerd om de beste flexibiliteit te bieden.

Klik hier voor meer info.  


Fujitsu Primergy Schaalbare Systemen

Fujitsu Primergy CX schaalbare server systemen zijn gebouwd voor cloud computing scenario's, hoog intensieve toepassingen, service providers en grote server parken.
Ze richten zich op het leveren van grote datacenters met massale schaalbare x86 server kracht terwijl ze tegelijkertijd de beste TCO voor server dichtheid, energieverbruik en warmte optimalisatie bieden in de markt.

Klik hier voor meer info.  

Odoo afbeelding en tekstblok