Storage oplossingen gericht op de bedrijfswereld.

Fujitsu's Eternus opslagportfolio balanceert opslagcapaciteit, prestaties en kosten voor de volledige levenscyclus van gegevens - van productie, bedrijfsanalyses en big data tot back-up en archivering op lange termijn.

Eternus blinkt uit in "Business-centric Storage" door opslagmiddelen te synchroniseren met zakelijke prioriteiten en tegelijkertijd de kosten te verlagen. Op basis van Eternus-producten, toonaangevende technologie van onze partners en de uitgebreide services van Fujitsu, leveren wij complete opslagoplossingen.
Odoo afbeelding en tekstblok

Opslagsysteem met uitsluitend Flash geheugen.

Het is nog niet zo lang geleden dat flash-opslag enkel werd gebruikt voor diensten die maximale prestaties vereisten tegen elke prijs. (zoals databases, analyses en beurstoepassingen) Bedenk eens wat het voor uw bedrijf zou kunnen betekenen met SSD's, die harde schijven snel vervangen, als de nieuwe norm in de IT-infrastructuur. Flash is snel - met ongeveer 500x betere responstijden dan schijven. Enterprise Flash is ettelijke keren betrouwbaarder dan HDD's en wordt steeds aantrekkelijker - met prijzen in vrije val hoeven budgetbeperkingen geen reden meer te zijn om niet te veranderen. En flash-opslag is een ruimte-efficiënte, milieuvriendelijke technologie, die een hogere dichtheid biedt en die aanzienlijk minder energie verbruikt (voor stroom en koeling) dan traditionele schijven.

  Meer info


Hybride opslagsystemen : Eternus DX.

De Fujitsu Storage Eternus DX-serie combineert toonaangevende architectuur met geautomatiseerd servicekwaliteitsbeheer en brengt opslagmiddelen op één lijn met bedrijfsprioriteiten, waardoor een hoger systeemgebruik mogelijk is en de systeemconsolidatiemogelijkheden en een snellere ROI worden geleverd. Uniforme en schaalbare instap- en midrange-systemen, een naadloos reeksconcept dat systeemupgrades mogelijk maakt en Eternus SF, de uniforme managementsuite over de gehele productlijn, verlaagt de operationele kosten en migratiekosten. Eternus SF biedt enterprise-klasse functionaliteiten in de instap- en midrange-systemen en maakt flexibele noodherstel- en bedrijfscontinuïteitsconcepten voor de verschillende modellen mogelijk, waardoor de investeringskosten dalen.

Meer info

Odoo afbeelding en tekstblok

Odoo afbeelding en tekstblok

Hyperscale, software gedefinieerde opslagsystemen voor de cloud.

Bedrijven verdrinken in gegevens omdat de wereldwijde hoeveelheid informatie die online wordt bijgehouden, steeds maar aangroeit. Dit creëert 3 grote problemen: er worden hogere eisen gesteld aan de schaalbaarheid van de opslag oplossingen, grotere complexiteit en hogere kosten van uw opslag en de dreiging voor een grote verstoring in werking wanneer de gegevens offline gaan omdat u aan het migreren bent naar een ander systeem door een beperking in fysieke mogelijkheden van uw huidige opslag.

Hyperscale, software gedefinieerde opslag, belooft een flexibeler opslagmodel waarbij data en services makkelijker kunnen bewegen tussen verschillende systemen wanneer toepassingen en/of systemen veranderen.

 Meer info


Fujitsu tape opslag systeem.

Tape systemen van Fujitsu bieden een betrouwbare en in hoge mate geautomatiseerde back-up, gebaseerd op bewezen LTO technologie gecombineerd met marktleidende back-up software.

Betrouwbare tape oplossing

De betaalbare Fujitsu Storage Eternus LT tape systemen bieden een indrukwekkende schaalbaarheid en betrouwbaarheid. De ultieme back-up oplossing beantwoord aan een zeer uitgebreide en veeleisende gegevens opslag oplossingen zoals lange termijn archivering, noodherstel en onbemande back-up voor alle bedrijven. (KMO + Internationals)

 Meer info 

Odoo afbeelding en tekstblok

Odoo afbeelding en tekstblok

Apparaten voor gegevensbescherming.

De Eternus CS apparaten voor gegevensbescherming bieden een uitstekende gegevensbescherming. Eternus CS minimaliseert de back-up tijden en vervult alle recovery doelstellingen voor elke bedrijfskritische omgeving.

 Meer info