IT werkplek beveiliging

Odoo afbeelding en tekstblok

Biometrische beveiliging

In hun zoektocht naar veiligere verificatiemethoden voor gegevenstoegang, fysieke toegang en algemene beveiliging, wenden veel organisaties zich tot biometrie. Biometrie krijgt steeds meer aandacht als een betrouwbare, uiterst nauwkeurige en efficiënte methode om iemands identiteit te bevestigen.

Organisaties hebben geëxperimenteerd met verschillende biometrische oplossingen voor menselijke identificatie, zoals herkenning van ogen, gezichten, vingerafdrukken, stem en handtekeningen. Maar tests tonen aan dat zelfs deze oplossingen kwetsbaar zijn voor namaak en diefstal.

PalmSecure

PalmSecure ™ is een toonaangevend authenticatiesysteem met biometrische technologie dat gebruikers verifieert op basis van aderpatroonherkenning in plaats van iris-scanners of vingerafdruklezers. Omdat aderen intern zijn en een groot aantal onderscheidende kenmerken hebben, zijn pogingen om een identiteit na te maken  buitengewoon moeilijk, waardoor een hoog niveau van beveiliging mogelijk is.

Waarom PalmSecure als beveiliging?
1. Aderpatronen zijn uniek voor elk individu en bevatten gedetailleerde kenmerken voor het opmaken van een algoritme-sjabloon. De sensor van het handpalmaderapparaat kan het patroon alleen herkennen als het bloed actief in de aders van het individu stroomt.
2. Contactloze authenticatie is hygiënisch en niet-invasief, en bevordert zo een hoge gebruikersacceptatie.
3. Het geavanceerde authenticatie-algoritme biedt een hoge mate van nauwkeurigheid en veelzijdigheid van applicaties.
4. Technologie gebaseerd op meer dan twee decennia Fujitsu-beeldherkenning.   
           

Wil je meer weten over deze oplossing? Contacteer dan vrijblijvend onze specialisten voor meer informatie.